úterý 21. září 2021

 První info pro žáky 8. a 9. ročníků:

Dnes jsem všem zájemcům z těchto tříd rozdala formuláře k testování ohledně profesní orientace. Nyní bych chtěla k tomu ještě napsat pár informací, které jsem všem dnes v jednotlivých třídách sdělila.

Komu je profesní orientace určena? 

Primárně studentům, kteří ještě nevědí, jakou střední školu si mají vybrat, popřípadě váhají mezi několika obory, nebo neví, zda se na jimi preferovaný obor hodí.

Kdy a kde bude testování probíhat?

Termín bude domluven s panem Mgr. Radkem Fabianem (psycholog z PPP Orlová) podle počtu zájemců. Testování proběhne ve škole v dopoledních hodinách. Termíny následných konzultací budou rovněž domluveny a včas oznámeny, budou probíhat individuálně cca půl hodiny. Pokud žák v daném termínu nebude ve škole přítomen, bude možno si konzultaci objednat na tel. č. 597 582 371 na PPP Orlová.

Nyní důležité upozornění: do pátku 24. 9. odevzdejte vyplněné "Informované souhlasy", abych je mohla panu Mgr. Fabianovi, s nímž pak stanovíme termíny testování, odeslat. Pokud někdo nebyl dnes ve škole a bude mít zájem o testováním, může se ještě ozvat prostřednictvím emailu renata.beckova@zsdl.cz 😉.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.